Forma maakt deel uit van Amelior Group

Sinds eind februari maakt Forma deel uit van de Amelior Group. Samen met Amelior (www.amelior.be)  en PVO (www.pvo.be), zal Forma de krachten bundelen om ons aanbod te verbreden en u nog beter tot dienst te zijn.

Wie reeds ervaring heeft met ons als dienstverlener, weet dat wij onze slogan ‘we komen het niet zeggen, we komen het doen’ hoog in het vaandel dragen. Hier blijven we dan ook aan vasthouden. Met Forma blijven we een autonoom bedrijf met hetzelfde managementteam en team van begeleiders en opleiders. Er is geen verandering in onze eigen werkwijze, noch in de locatie waar we gehuisvest zijn.

U blijft bij ons aan het juiste adres voor begeleiding, opleiding en tools met betrekking tot kwaliteit, veiligheid of preventie, milieu, energie en informatieveiligheid. Meer nog, door onze samenwerking binnen de Amelior Group zullen we een ruimer aanbod aan oplossingen op uw maat kunnen aanbieden. Met de Amelior Group willen we dé Vlaamse referentie zijn in opleidingen, advies en interim ondersteuning rond operational excellence, kwaliteit, veiligheid, milieu, energie en informatieveiligheid.

FORMA

Amelior focust al meer dan vijftig jaar op het ontwikkelen, implementeren en verbeteren van efficiënte managementsystemen. Het begon met kwaliteit en groeide naderhand verder uit naar veiligheid, milieu en energie. PVO is expert in ‘operational excellence’, nl. het verbeteren van processen, het elimineren van verliezen en het innoveren van de arbeidsorganisatie. 

Met Forma werkten we de afgelopen jaren al verschillende keren samen met Amelior. We kennen elkaar dus al langer dan vandaag. Het aanbod van PVO is ook zeker en vast complementair en vult een nood aan die we ook bij onze klanten zien. Kortom, met de Amelior Group bieden we een deugdelijk antwoord op efficiënte, kwaliteitsvolle, (informatie)veilige en duurzame processen. We blijven dus zeker en vast uw trouwe partner.

Bij vragen, contacteer ons gerust!

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met ons kantoor of laat uw vraag achter via ons contactformulier.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Op zoek naar begeleiding, opleiding of een passende tool?