Referenties

Begeleiding

Ons bedrijf Liqson is gespecialiseerd in verhuur van tanks, pompen en slangen. Wij wensten ons VGM management naar een hoger niveau te brengen.
Forma begeleidde ons, met behulp van VCA online, naar het behalen van ons VCA certificaat. De gestructureerde aanpak en ervaring heeft ons overtuigd om met Forma in zee te gaan. We zijn zeer tevreden van de begeleiding in dit traject en praktische kijk op de zaken. De samenwerking tussen onze preventieadviseur en de expert van Forma verloopt zeer goed!

E. Sobry
, Liqson

Merkator is de laatste jaren exponentieel gegroeid. Om deze groei te ondersteunen, in te spelen op de vraag en verwachtingen van de markt en van onze klanten en om onze activiteiten nog verder te verbeteren hebben we een op ISO 9001 gebaseerd kwaliteitsmanagementsysteem geïntroduceerd. Met de gedreven deskundige begeleiding van Forma hebben we op iets minder dan 10 maand de partituur uitgeschreven van de muziek die we als bedrijf reeds jaren samen spelen én ons ISO 9001 certificaat gehaald. Onze ambitie is om het verder uit te bouwen tot een compleet managementsysteem. Het met Forma geïmplementeerde Coach2Lead platform is hiervoor de ideale tool.

G. De Coensel & V. Maenhaut
G. De Coensel & V. Maenhaut
, Merkator

Kwaliteitsbeleid was voor vzw effect een onbekend terrein. Dankzij de gerichte begeleiding van Forma zijn we dik één jaar later -naast de trotse bezitters van een kwaliteitslabel ISO 9001- enorme believers van kwaliteitsmanagement. De integrale toepassing van kwaliteit helpt ons op diverse niveaus en flows grote stappen vooruit te zetten.

vzw effect
S. Lapauw
, vzw Effect

Door alleen de quote van Forma te lezen ‘we komen het niet zeggen, we komen het doen’, was ik al verkocht en ze maken het meer dan waar. We beschikken nu over een betrouwbare partner die meedenkt met het bedrijf op korte én lange termijn en met de beste resultaten als gevolg.

VIBOL Coatings
N. Van Bruwaene
, Vibol

Dankzij de klare kijk en de heldere uitleg van Forma, slaagden we met glans voor de overgang van de oude naar de nieuwe norm van ISO 14001.

CCB primary
K. Henckens
, CCB Cementir Holding

Door Forma blijven we in poleposition!

betocor
K. Goossens
, Betocor

Super goeie ervaring met de begeleiding van de implementatie van onze ISO 27001.
Forma heeft een heel pragmatische aanpak en ze kunnen zich goed inleven in onze processen. Ze hebben de gave om complexe zaken eenvoudig en to the point voor te stellen.
​En het klopt “ze komen het gewoon doen”. Heel fijne samenwerking!

Onyx Online Learning
G.P. de Oude
, Onyx

Wij zijn zeer tevreden over de professionele begeleiding door mensen die hun vak zeer goed beheersen. Door hun expertise, hun engagement en de nodige ervaring worden onze streefdoelen / actiepunten steeds bereikt.

Lecot
J. De Loof
, Lecot

Forma bezit de flexibiliteit om met eigentijds advies reeds de oplossing voor de toekomst aan te reiken. ​Plezant & doeltreffend. Doe zo verder!
Forma is vrij gelijkaardig met onze organisatie. Waar Global Suppliers de facilitator is voor al de maatwerkoplossingen voor uw metaal- en/of kunststof onderdelen, heeft ook Forma de laatste jaren bewezen volledig op maat van onze firma de ideale begeleiding, ondersteuning, opleiding voor het behalen en behouden van onze ISO-certificatie te brengen.

Elcee Global Suppliers
F. Denys
, Global Suppliers

Zij komen het wel zeggen, met kennis van zaken en prioriteit op hands-on, doen wat ze zeggen
met zeer groot inlevingsvermogen.

Berry Bpi Logo
G. Ketels
, Berry bpi group

We gebruiken de systemen om onze manier van werken continu te verbeteren. ​Met Forma werkten we de normen EN1090 en ISO 9001 uit. De certificering verliep probleemloos.
De documentenstromen zijn geoptimaliseerd. De directiebeoordeling, een gesprek dat onze directeur elke twee maanden voert met meneer Mahieu, zet aan tot actie. De evaluatie en planning van het heden en de vooruitzichten worden geformuleerd waardoor constant een vinger aan de pols gehouden wordt.

TAPI
V. Verhofstadt
, Tapi

Een goeie balans tussen theorie en praktijk. To the point, vlot en aangenaam gebracht door de lesgever en vooral interessant om dit te kunnen laten doorgaan op de eigen werkplek. Heel leerrijk om eens ‘voor echt’ te kunnen oefenen met de verschillende blustechnieken.

Kindercentrum Waregem
I. Barbary
, Kindercentrum Waregem

Met plezier blik ik terug op een aangename samenwerking met Forma. Wij werden bijgestaan door een zeer competente begeleidster, die ons op boeiende en interessante wijze door de GDPR-wetgeving loodste. Een echte aanrader!

Delcatrans
M. Sioen
, Delca Logistics

Dank aan Forma voor de goede en professionele begeleiding van het afgelopen jaar.

Duvivier
B. Duvivier
, Duvivier Motronic

Met het team van Forma hebben we een geëngageerde partner die niet enkel adviseert maar tevens mee denkt en mee werkt aan de praktische uitvoeringen.

Stanley Black & Decker
Y. Colette
, Stanley Black & Decker

We hadden de blokken, het ontbrak ons aan de cement… Onze organisatie had een groot aantal afzonderlijke procedures. Forma creëerde een draagvlak waarbij deze procedures afgetoetst werden naar waarde om mee te nemen in de nieuwe processen. Het systeem werd daardoor geïntegreerd, niet opgelegd, waardoor onze organisatie herkenbaar bleef. De no-nonsense aanpak heeft gezorgd voor een uitstekende samenwerking.

Aquafin
A. Van De Walle
, Aquafin

Het voordeel met Forma medewerkers is dat ze worden geselecteerd en getraind om als ambassadeur van uw eigen bedrijf op te treden, dat maakt hen breed inzetbaar.

Eiffage Smulders
C. Wellens
, Smulders

Op maat gemaakte templates zorgen ervoor dat we zelf verder met het systeem kunnen werken. Het kwaliteitshandboek voor ISO gaf ons een werkbare structuur met de link naar de normen. Er werd vertrokken vanuit de basis waardoor onze organisatie herkenbaar bleef.
​De ISO norm wordt gedragen door de mensen en ondersteund van onderuit.

STOKOTA NVSA
D. De Blanck
, Stokota

Forma slaagt er steeds weer in om droge, wettelijke verplichtingen om te zetten in een dynamisch en functioneel kwaliteitsmanagementsysteem.

MethuBelgium
P. Meganck
, Methu

Op zoek naar ondersteuning op maat van uw organisatie?