Over Forma

schrijven met balpen

Forma is een betrouwbare partner voor begeleidingen en opleidingen. ​Het begon allemaal in 1989 met een arbeidsmarkt die meer en meer focust op kwaliteit. Met de opkomst van de ISO 9001 omtrent kwaliteit begonnen de verbeteractiviteiten die nu zo gekend zijn bij Forma vorm te krijgen.​

Uiteindelijk is Forma, dankzij de uitstekende relatie met onze klanten, uitgegroeid tot een belangrijke speler die zich richt op het begeleiden van verbeterprocessen op domeinen zoals kwaliteit, veiligheid, milieu en informatieveiligheid.

Doorheen de jaren is ons aanbod stevig gegroeid. We bieden ook opleidingen en meerdere handige tools aan. Dit allemaal om jullie in de praktijk te kunnen ondersteunen en lasten weg te nemen.

We zien onszelf als een team gedreven, multidisciplinaire en gepassioneerde begeleiders die streven naar een persoonlijke oplossing op maat én met resultaat.

Waarom kiezen voor Forma?

Brede inzetbaarheid

Al onze begeleiders worden op een brede waaier aan kennis getraind. Daarnaast wordt onze kennis intern voortdurend met elkaar gedeeld. Daardoor garanderen we een kwaliteitsvolle achterban voor uw organisatie waar u met vertrouwen op kunt terugvallen.

Aangename samenwerking

We komen toe met een glimlach en werken constructief samen met iedereen in uw organisatie. U kunt onze begeleiders beschouwen als uw interne medewerker. We willen samen met u, bouwen aan uw organisatie.

Klanten sterker maken

'We komen het niet zeggen, we komen het doen', is al jarenlang het motto van Forma. Maar daarenboven vinden we het belangrijk om onze klanten te betrekken bij wat we doen. Op die manier wordt de kennis bij de klant zelf vergroot. 

Klantentevredenheid

Klantentevredenheid krijgt voor ons een hoge prioriteit. 

Jarenlange ervaring

De ambitie van Forma is om te blijven groeien en werken aan een succesvolle toekomst waarin we streven naar het bereiken van buitengewone resultaten.

0

projecten per jaar

0

succesvolle certificeringen

0

inzetbare begeleiders

0

tevreden klanten

Onze missie

De missie van Forma is het voortdurend verbeteren. De rode draad binnen ons aanbod is werken vanuit de praktijk. Zo krijgt u als bedrijf een zeer bruikbare en realistische ondersteuning.

Forma leert uw organisatie op een duurzame manier te verbeteren. Om dit te bereiken houdt Forma vast aan vijf basisprincipes nl. persoonlijk, praktisch, eenvoudig, op maat en uiteraard met resultaat.

Ons team

Ons team bestaat stuk voor stuk uit kwalitatieve, gedreven en enthousiaste mensen waarop u vol vertrouwen kunt bouwen.

  • Stijn Mahieu

    Bestuurder/CEO & begeleider

    The founder of Consulting WP, he has been the captain of this ship from the beginning and has sailed...

    view profile

Daarnaast doen we beroep op een groep van vaste freelancers voor onze opleidingen en projecten met specifieke expertise.