Ad interim begeleiding

Ad interim, voorlopig, tussentijds, waarnemend, …. Langdurige opdracht, op projectbasis, voor een specifieke taak, … In deze vorm van begeleiding kan het allemaal.

Wanneer u intern niet beschikt over een medewerker met de nodige tijd of kwalificaties, kan Forma inspringen. Onze ervaren begeleiders kunnen deze taak tijdelijk op zich nemen. We gaan samen met u in overleg over wat u precies nodig hebt. Daarna kijken we binnen ons team wie hiervoor in aanmerking komt.

PC met documenten

Bent u op zoek naar een preventieadviseur? Wilt u ondersteuning van uw kwaliteitsverantwoordelijke? Heeft uw bedrijf tijdelijk geen milieucoördinator? Kan u hulp gebruiken bij de dagdagelijkse werking van uw security afdeling? Wij kunnen u helpen.

Onze kennisdomeinen

  • Preventie en bescherming op het werk
  • Kwaliteit
  • Milieu en energie 
  • Information Security en GDPR
  • Systeem management

 

Kenmerken van onze Forma aanpak

Bij een ad interim begeleiding vinden we het belangrijk dat we meedraaien als een volwaardige medewerker. We dragen jullie bedrijfswaarden en normen uit en houden rekening met jullie bedrijfscultuur.

U kan meer dan 100% op onze begeleiders rekenen.

Uw bedrijfsorganisatie is het vertrekpunt. We benutten de sterktes om deze verder uit te bouwen. We hebben oog voor de zwaktes en proberen deze aan te pakken met respect voor uw organisatie. We grijpen kansen aan die zich voordoen om te groeien.

Kortom, we onderhouden de bestaande structuren en bouwen erop verder om continu te verbeteren.

Onze alom geprezen sterkte is dat we bij Forma onze kennis en ervaring gebruiken om de opdracht samen met u aan te pakken. We gaan in overleg en bekijken op welke manier we u het best kunnen helpen. Daarna gaan we ook effectief aan de slag. Zo laten we u niet achter met een reeks tips en bakken administratie. In plaats daarvan is het werk gedaan en bent u zelf heel wat kennis rijker voor de toekomst.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met ons kantoor of laat uw vraag achter via ons contactformulier.

Op zoek naar begeleiding op maat van uw bedrijf?