Praktische opleidingen

Veiligheid op de werkvloer verhogen kan op veel verschillende manieren. Het frequent trainen en opleiden van medewerkers is daar één van.

We kunnen terugvallen op interne opleiders met een diploma preventieadviseur en vaste partners die nog dagelijks in het beroep staan. Op die manier garanderen we een kwalitatieve opleiding met aandacht voor de specifieke noden binnen uw organisatie.

Zijn uw medewerkers geschoold voor het uitvoeren van een veiligheidsfunctie? Is uw organisatie voorbereid om te reageren op een noodsituatie? Weten uw medewerkers waarop ze moeten letten als ze bepaalde risicovolle taken uitvoeren? Vraag een opleiding aan bij ons.

Enkele voorbeelden

  • Veiligheidsfuncties rollend materieel
  • Brandblustechnieken
            met of zonder brandeducatiewagen
  • EHBO
  • Werken op hoogte

Hebt u een vraag voor een andere specifieke opleiding?
Laat het ons weten en we bespreken samen de mogelijkheden.

Kenmerken van onze Forma aanpak

Doordat we uw bedrijfsprocessen centraal zetten, is elke opleiding op de praktijk gericht en onmiddellijk bruikbaar. We houden daarbij ook rekening met de uitdagingen en situatie waarin uw organisatie zich bevindt op het moment van de opleiding. We staan open voor input vanuit uw organisatie om de lessen op af te stemmen.

Iedere opleiding wordt afgestemd op het doelpubliek. Voorbeelden, oefeningen en tips worden aangepast op maat van de deelnemers.
Daarnaast houden we rekening met de eigenheid van de organisatie en de lesgroep. We stemmen de inhoud en stijl af op de doelgroep om de herkenbaarheid te vergroten.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met ons kantoor of laat uw vraag achter via ons contactformulier.

Op zoek naar een opleiding op maat van uw bedrijf?