vzw Effect is ISO 9001 gecertificeerd

We mogen nogmaals een klant in de kijker zetten. Deze keer kunnen we met trots melden dat vzw Effect het ISO 9001 certificaat voor hun kwaliteitsmanagementsysteem heeft behaald. Vzw Effect is een Lokale Diensten Economie-organisatie (LDE) die verschillende kwalitatieve diensten vanuit maatschappelijke noden aanbiedt, met respect voor élke klant.

 

Ze zetten in op het begeleiden en versterken van de attitudes, competenties en vaardigheden van hun medewerkers tijdens hun persoonlijk inschakelingstraject door coaching op de werkvloer. Hun alternatieve dienstverlening zet in op een laagdrempelig en kwalitatief aanbod, met extra aandacht voor klanten die het moeilijk hebben. Ze bieden hulp aan voor klusjes, kinderopvang, voeren gratis energiescans uit, organiseren sportactiviteiten en begeleiden buitenlandse inwoners bij hun contacten met diensten en organisaties.

Door hun werkingsveld vallen ook zij onder het kwaliteits- en registratiemodel voor dienstverleners binnen het departement Werk en Sociale Economie.

Forma is blij dat wij ons steentje konden bijdragen bij het behalen van hun ISO 9001 certificaat. Van Harte gefeliciteerd!
Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met ons kantoor of laat uw vraag achter via ons contactformulier.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Op zoek naar begeleiding, opleiding of een passende tool?