Upgrade Suffico 2.0 – trainingssessie voor onze begeleiders

Sufficio is nu ook in België overgegaan naar de versie 2.0. Deze is niet alleen in een nieuw jasje gestoken, maar is ook sneller, mooier en (nog) beter! Het resultaat van de grote productontwikkeling heeft alle verwachtingen overtroffen. Sufficio 2 gaat bedrijven meer brengen en verder ontzorgen. Om dit ook hier in België op een kwalitatieve manier te doen, organiseerden we samen met onze Nederlandse collega’s een interne opleiding omtrent alle nieuwigheden in de nieuwste versie van Sufficio.

Met onze Sufficio onlinetool kan een organisatie aftoetsen of ze voldoen aan de wet-en regelgeving met betrekking tot  preventie & milieu. De bestaande en nieuwe functionaliteiten kregen een volledig nieuwe look. Nu zijn onze begeleiders nog meer thuis in Sufficio om uw organisatie te ondersteunen in kwaliteit, veiligheid en milieu.

De grootste wijzigingen op een rijtje

 • Snelheid
  Je merkt onmiddellijk de toegenomen snelheid bij het schakelen tussen pagina’s en het genereren van rapportages. Door betere ‘formules’  in de achtergrond van Sufficio, hoeft er maar een fractie van de data geladen te worden, wat dus een enorme tijdswinst oplevert.
 • Intuïtiver
  De nieuwe tool heeft een heldere interface die zorgt voor een intuïtieve bediening.  Je kunt makkelijk en snel werken en dat betekent ook plezierig werken. Alle functies zijn binnen handbereik en we hebben gezocht naar de meest gebruiksvriendelijke indeling. De tool is responsive, waardoor hij zowel op groot als kleiner beeldscherm goed en aangenaam te gebruiken is.
 • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
  We hebben gezorgd voor duidelijke en overzichtelijke actielijsten. Wil je een totaaloverzicht, of alleen je acties voor 1 module? Je eigen acties zien, of die van je collega? Het kan allemaal. Daarnaast kun je in de overzichten makkelijk filteren of selecties maken.
 • How to filmpjes en FAQ’s 
  Geen lange handleidingen meer waar je in moet zoeken. We hebben alle veelvoorkomende handelingen voorzien van een ‘how-to-filmpje’ en een complete FAQ (Frequently Asked Questions) opgesteld. We gaan ervan uit dat je, eventueel na het gebruiken van deze hulpmiddelen, volledig zelfstandig kan werken met Sufficio 2.0.
  Lukt het niet? uiteraard kan je terugvallen op de hulp van je vaste begeleider.
Speedometer
Nieuwe interface
Sufficio
Dashboard

De technologische ontwikkelingen staan niet stil en het is noodzakelijk om op de hoogte te blijven in de actuele wet-en regelgeving. Als QHSE-manager staat u middenin het tijdperk van digitalisering wanneer het gaat over systeemintegratie, ISO-normen en compliance. Sufficio sluit hier naadloos op aan.

Laat u verrassen door wat Sufficio voor uw bedrijf kan betekenen en contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak. Raadpleeg ook onze website www.sufficio.be voor meer informatie!

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met ons kantoor of laat uw vraag achter via ons contactformulier.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Op zoek naar begeleiding, opleiding of een passende tool?