Safety workshops @ expo Gent

Op 28 november 2019 vond het Safety Works congress plaats in de Expo van Gent. Dit was een dag vol boeiende workshops en interessante getuigenissen. Ook Forma was aanwezig op dit congress. Onze begeleiders hebben de aanwezigen met veel enthousiasme geïnformeerd over een viertal thema’s. Hieronder kunt u nog eens bekijken over welke thema’s  de workshops gingen. 

 

Beheer van wetgeving met Sufficio.be

Sufficio Preventie borgt een continue compliance met de Belgische wet welzijn en de codex. De inventaris van de voor uw organisatie relevante wetgeving, de status t.a.v. de wettelijke bepalingen, planning van de tekorten en een module voor actieopvolging. Bij arbeidsinspectie of certificeringsaudits is uw organisatie steeds aantoonbaar wettelijk in orde.

 

Een praktijkcase van de implementatie van een risicoanalyse psychosociale aspecten

een praktijkcase wordt voorgesteld van opzet bevraging, aanpak, resultaten en analyse. Alsook de genomen maatregelen en de effecten die achteraf werden gemeten.

 

Wet welzijn en codex (DRBS in vergelijking met VCA en ISO 45001)

​De Belgische wetgeving vraagt de implementatie van een dynamisch risicobeheerssysteem. In hoeverre komt dit overeen met een VCA of met een ISO 45001. Waar zitten de verschillen? Wanneer ben je in orde als organisatie?

 

Digitaliseer je veiligheidssysteem via VCA-online: VCA implementeren, toepassen en continu verbeteren.

Hoe kunt u op een eenvoudige manier en zonder overbodig papierwerk een VCA-systeem opzetten en implementeren? VCA-online biedt een antwoord op de administratieve overlast die vaak gepaard gaat met de opvolging van het VCA-certificaat.

 

Indien u meer uitleg over deze thema’s wenst aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.
Tel: 056/70 77 30                    Mail: [email protected] 

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met ons kantoor of laat uw vraag achter via ons contactformulier.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Op zoek naar begeleiding, opleiding of een passende tool?