De Dageraad behaalt ISO 9001 certificaat

De Dageraad vzw is een maatwerkbedrijf gevestigd in Kontich. Dankzij een intensieve begeleiding kunnen zij mensen met een lichamelijke, psychische, sociale of mentale beperking te werk stellen. Voor deze mensen is de reguliere arbeidsmarkt niet haalbaar.  Zij bieden dienstverlening aan onder de vorm van zeefdruk, graveerwerk, het maken van signalisatieborden met kleefletters en het uitvoeren van andere repetitieve arbeidsintensieve taken.

 

De Dageraad vzw is dienstverlener binnen het beleidsdomein Werk en Sociale Economie omwille van hun aanbod en werkwijze. Sinds 1 september 2019 is voor deze dienstverleners een kwaliteits- en registratiemodel van kracht. Bestaande dienstverleners kregen 24 maanden de tijd om aan de gevraagde kwaliteitsvoorwaarden te voldoen

Daarom deed De Dageraad vzw beroep op Forma. Onder onze begeleiding heeft De Dageraad vzw met glans de ISO 9001 audit doorstaan. Daarmee zijn ze perfect op schema om tegen 2 september 2021 te voldoen aan de kwaliteitsvoorwaarden. De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Deze norm wordt gebruikt om te beoordelen of een organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van de klant. Dit stemt volledig overeen met de bedoeling van het kwaliteits- en registratiemodel voor dienstverleners binnen Werk en Sociale Economie.

 

 

We zijn blij dat ons Forma team een steentje kon bijdragen met onze begeleiding en dat De Dageraad nu de trotse bezitter is van het ISO 9001 certificaat. Ze zijn klaar voor de toekomst!

 

de dageraad
Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met ons kantoor of laat uw vraag achter via ons contactformulier.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Op zoek naar begeleiding, opleiding of een passende tool?