Infosessies welzijnsbeleid

Wij nodigen u uit op onze gratis infosessies over de aanpak van het psychosociaal welzijn van uw medewerkers. Onze aanpak bestaat uit een inhoudelijke bevraging via de Tevredenheidsmeter en een meting van de waarden via het LaMa-profiel. We houden rekening met de eigenheid van uw organisatie en elke medewerker. Op basis van uw risico’s en de sterktes worden verbeteracties aangepakt.

Deze infosessies gaan allemaal digitaal door via teams en worden georganiseerd op

  • dinsdag 25 april 2023 – 9.00 uur – 11.00 uur
  •  donderdag 27 april 2023 – 14.00 uur – 16.00 uur

Wat is de Tevredenheidsmeter?

Wat is LaMa-profiel?

Onder het motto "Een tevreden medewerker maakt uw bedrijf sterker" biedt onze tevredenheidsmeter uw bedrijf extra mogelijkheden. U polst niet alleen naar de algemene tevredenheid maar ook naar de psychosociale risico’s zoals stress, werkomgeving, pesten,… op het werk.

In het kader van de wetswijziging van 2014 is er meer nadruk gekomen op de preventie van psychosociale risico's op het werk. Dit algemeen kader is overgenomen in de codex (boek I, titel 3). Iedere organisatie is de dag van vandaag wettelijk verplicht om dergelijke risicoanalyse uit te voeren.

Een team leiden, uw collega’s motiveren, taken verdelen en samenwerken is niet altijd vanzelfsprekend. Iedereen kan hierin soms net dat duwtje in de rug gebruiken. Met LaMa gaat motiveren, samenwerken, leiding geven en functies/taken toewijzen effectiever.

Ontdek wat uw grootste drijfveren zijn en waar u zich aan stoort. Alsook welke taken en functies bij u passen. Zo kunt u anderen beter lezen en situaties gemakkelijker proactief begrijpen en sturen.

Bent u alvast geïnteresseerd in het bijwonen van deze gratis infosessies? Schrijf u dan nu in via onderstaand formulier!

Organisatie waarin u werkt

Indien u nog vragen heeft kan u ons contacteren via:

Mail: [email protected]

Telefonisch: 056707730