Vuylsteke Eiffage ISO 9001 gecertificeerd

Vuylsteke-Eiffage NV is een groot bouwbedrijf dat in Vlaanderen actief is in een brede waaier aan bouwactiviteiten nl. in de zorgsector, parkeercomplexen, openbare gebouwen, kantoorbouw, industrie en appartementsbouw. Tot op heden waren ze enkel VCA** gecertificeerd.

In hun visie, missie en waarden worden duidelijk enkele basisprincipes van kwaliteit naar voren geschoven zoals bijvoorbeeld het nakomen van afspraken, streven naar een partnership met de klant of het belang van continuïteit op de werven. Om hun vooraanstaande plaats te behouden in de sector kiezen ze ervoor om zich bijkomend te laten certificeren voor ISO 9001, een internationale standaard voor het implementeren van een kwaliteitsmanagementsysteem.

Onder begeleiding van Forma werden de nodige acties uitgevoerd om een volledig nieuw kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren. Dit gebeurde volledig op maat van het bedrijf en met oog voor de bestaande aanpak.  Op die manier blijven we trouw aan de jarenlange tradities en waarden van de organisatie en kunnen we toch streven naar een compliant kwaliteitsmanagementsysteem.

VUylsteke Eiffage ISO 9001 gecertificeerd

Proficiat aan iedereen bij Vuylsteke Eiffage met het succesvol behalen van het ISO 9001 certificaat!