Theoretische opleidingen

Investeren in een ‘lerende organisatie’ is een ideale manier om het onderscheid te maken met uw concurrenten. Door levenslang leren kan u ook uw organisatie net dat tikkeltje hoger tillen.

We bieden verschillende soorten theoretische opleidingen aan waarmee u uw medewerkers versterkt en ondersteunt. Dit kan gaan over specifieke veiligheidsopleidingen, maar ook meer algemene training om te groeien in het leiding geven en motiveren of probleemoplossend denken.

Wilt u de kennis van uw medewerkers vergroten? Wilt u uw team versterken of enkele specifieke leidinggevende vaardigheden aanscherpen? Wij bieden verschillende opleidingen aan die aan uw opleidingsvraag kunnen voldoen.

Algemene opleidingen

 • LaMa
  Leiding geven, samenwerken en motiveren.
 • PuMa
  Probleemstelling, uw cijfers, mogelijke oplossingen
  en acties.
 • Intern auditor
  Kwaliteit, preventie, milieu en informatieveiligheid.

   

Opleiding omtrent veiligheid

 • VCA basis en VCA vol
  Zowel open opleidingen bij ons
  als in company bij u ter plaatse mogelijk.
 • Hiërarchische lijn
 • BA 4 en BA 5 

Kenmerken van onze Forma aanpak

Onze lesgevers passen de lesinhoud aan op basis van de input gegeven door de organisatie. Zo krijgt u zelf de mogelijkheid om de inhoud van de opleiding te sturen en kunt u accenten leggen op wat u belangrijk vindt.

De opleidingen blijven niet bij een zuivere overdracht van kennis, maar integreren verschillende oefeningen of herhalingsmomenten. Op die manier willen we iedereen stimuleren om mee te denken, de theorie onmiddellijk te vertalen in de praktijk en te verankeren zodat de opgedane kennis onmiddellijk bruikbaar wordt.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met ons kantoor of laat uw vraag achter via ons contactformulier.

Op zoek naar een opleiding op maat van uw bedrijf?