Forma is ISO 9001 én ISO 27001 gecertificeerd

Als dienstverlener aan tientallen organisaties in het opzetten, implementeren en onderhouden van managementsystemen vonden we het belangrijk om ook zelf het goeie voorbeeld te geven. Eind 2022 konden we succesvol de externe audit doorlopen op de ISO 9001 én ISO 27001 norm. Dat betekent dat Forma zowel over een kwaliteitsmanagementsysteem als een informatieveiligheidsmanagementsysteem beschikt.

Nog steeds staan we met vol enthousiasme klaar om al onze klanten met raad en daad bij te staan. Ons team is de laatste jaar gegroeid en ons motto was, is en blijft ‘We komen het niet zeggen, we komen het doen‘. Met het behalen van ons certificaat kunnen we nu op een onafhankelijke manier bewijzen dat we het ook zelf doen!
We beschikken over een talentvol topteam waarbij een transparante communicatie met alle betrokkenen bovenaan op ons lijstje staat én waarbij we de vertrouwelijkheid van uw dossier hoog in het vaandel dragen!

Bent u benieuwd naar onze talenten en kwaliteiten en bent u op zoek naar begeleiding, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing en het traject dat het best bij uw organisatie en wensen past.

Hoe kunnen we u helpen?

Neem contact op met ons kantoor of laat uw vraag achter via ons contactformulier.

Lees ook onze andere nieuwsberichten

Op zoek naar begeleiding, opleiding of een passende tool?